Peruskorjaukset ja muut rakennuspalvelut Mäntässä

Kysy lisää korjausrakentamisesta

Rakennuspalvelu Timo Aho Ky on peruskorjauksien ja korjausrakentamisen erikoisosaaja Mäntässä. Kauttamme saat myös muun muassa tulisijamuuraukset. Lue lisää ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä lisää!

rakennusalan entisöintityöt

Vanhojen rakennusten entisöinti

Vanhojen rakennusten entisöinti ja erityisesti hirsitalojen korjausrakentaminen sekä peruskorjaaminen ovat ydinosaamistamme. Vanhoja rakennuksia kunnostettaessa on erityisen tärkeää tuntea alkuperäiset rakennustavat sekä -tekniikat ja toteuttaa tarvittavat korjaukset näitä kunnioittaen. Laadukkaasti ja asiantuntevasti toteutetulla entisöinnillä vanha rakennus saa uuden elämän!

Valkoinen tulisija

Muurauspalvelut

Tulisijan muuraus on ammattitaitoa ja kokemusta vaativa tehtävä. Rakennuspalvelu Timo Aho Ky muuraa yksilölliset ja upeat tulisijat ensiluokkaisen laadukkain lopputuloksin. Toteutamme tulisijat asiakkaan toiveen mukaisesti valmistaen pitkäikäisiä ja kestäviä tulisijoja, jotka toteuttavat tehtäväänsä kodin sydämenä vuodesta toiseen!

Märkätila-asennukset

Onnistunut kylpyhuone- tai muun märkätilan remontti perustuu huolellisesti ja ammattitaidolla toteutettuihin asennuksiin. Märkätilan eristäminen onkin aina syytä jättää alan kokeneen ammattilaisen toteutettavaksi. Rakennuspalvelu Timo Aho Ky tarjoaa laadukkaat palvelut märkätila-asennuksiin joustavasti Mäntästä käsin.

Kodin remontit

Lisäksi toteutamme erilaiset kodin remontit asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Olemme luotettava toimija, joka pitää kiinni yhdessä sovituista aikatauluista. Takaamme työllemme ensiluokkaisen korkean laadun!

Rakennusalan ammattilainen apunasi

Tutustu toteuttamiimme töihin kuvagalleriassa ja ota yhteyttä, kun kaipaat rakennusalan ammattilaisen palveluita Mäntässä tai lähialueilla!

Saat meihin parhaiten yhteyden sähköpostitse, mutta myös puhelimitse sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Kaikki yhteystiedot